Tech Playgrounds blij met donatie medewerkers en klanten Brunel

Met veel trots heeft de Brunel foundation op 28 maart de cheque overhandigd aan Tech Playgrounds naar aanleiding van de eindejaarsdonaties door medewerkers en klanten van Brunel. De overhandiging vond plaats tijdens de officiële opening van het Hoofdkwartier van Tech Playgrounds in Eindhoven.

Tech Playgrounds ontvangen wekelijks zo’n 120 kinderen en jongeren die worden begeleid door tientallen vrijwilligers. Ze komen na schooltijd samen op twaalf lokaties: bij werkplaatsen, in jeugdcentra, scholen etc. Tech Playgrounds vindt het belangrijk om jongeren zo vroeg mogelijk met techniek en technologie in aanraking te brengen en ze enthousiast te maken. Leeftijd of schoolniveau zijn ondergeschikt aan passie en talent!

De Brunel foundation ondersteunt de nieuwe, zelf ontwikkelde leerlijn Shitty Robots. Hiermee leren kinderen en jongeren in twaalf lessen om een eigen robot te bouwen én kunnen begeleiders leren om technieklessen te geven. Ze doen dit aan de hand van oude en nieuwe technieken zoals 3D-ontwerpen en printen. De leerlijn is opgezet volgens het leermeester-gezelschap. 
Directeur Brunel Engineering Sadako Huitema: “Ik omarm Tech Playgrounds zowel professioneel als persoonlijk. Professioneel omdat het in het verlengde ligt van het hart van onze organisatie; mensen met een passie te stimuleren en ondersteunen. Persoonlijk omdat het voor mijn dochter een omgeving is waar ze zich omringd met gelijkgestemden, niet alleen voelt en gestimuleerd wordt om haar interesses verder te ontwikkelen.”

De Brunel foundation wil iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd hartelijk bedanken. 

Wil je meer weten over Tech Playgrounds? Kijk dan op www.techplaygrounds.nl.

Partner: Dynamo Jeugdwerk Tech Playgrounds