AUT in the Brunel office -  autisme week 2019

Woensdag 27 februari 2019 heeft de Brunel foundation een mooie cheque van € 20.000,- uitgereikt namens klanten en medewerkers van Brunel. Interim Manager Martine Muller: “Wij zijn de Brunel foundation zeer dankbaar dat zij deze fraaie donatie hebben willen doen aan de NVA.”

Deze donatie wordt o.a. gebruikt om het platform WerkWeb-Autisme groots te lanceren en bewustwording te creëren bij de verschillende betrokken partijen zoals overheden, werkgevers, zorgverleners en anderen. Een mooi initiatief dat aansluit bij het streven van de Brunel foundation dat eenieder zijn plek vindt op de arbeidsmarkt en hierin succesvol kan zijn. En dat perfect aansluit bij het thema van de NVA Autismeweek 2019, namelijk ‘Autisme werkt’.

WerkWeb-Autisme

WerkWeb-Autisme is een zelfmanagement methodiek die mensen met autisme ondersteunt bij het vinden en behouden van werk dat goed bij hen past. De methodiek geeft inzicht in de eigen effectiviteit, talenten en voorkeuren en helpt bij optimale matching binnen de mogelijkheden die de samenleving biedt voor wat betreft werk, behandeling en begeleiding. Dit zijn belangrijke voorwaarden voor duurzame arbeidsmarktparticipatie. De methodiek komt landelijk voor iedereen online beschikbaar en zorgt naar verwachting voor meer en duurzame arbeidsparticipatie van mensen met autisme. Het Werkweb-Autisme zal op 2 april, Wereld Autismedag, worden gelanceerd.

Aut in the Brunel office – autismeweek 2019

Van 30 maart t/m 6 april vindt de NVA Autismeweek 2019 plaats. Hierin vraagt de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) extra aandacht voor de ongeveer 200.000 mensen met autisme in ons land. De NVA wil werknemers met autisme en werkgevers dichter bij elkaar brengen. De Brunel foundation ondersteunt dit initiatief en organiseert in dit kader “AUT in the Brunel office”.

Met “AUT in the Brunel office” wil Brunel mensen met autisme kennis laten maken met de Brunel organisatie en haar medewerkers, door op een open en eerlijke manier met elkaar in gesprek te gaan over het zoeken, vinden en behouden van werk. En daarnaast welke rol autisme bijvoorbeeld speelt in werk-privé balans en sociale interactie.

Sta jij open voor een wederzijds kennismakingsgesprek met iemand van Brunel? In de Autismeweek of op later moment? 

 

Meld je dan aan via de onderstaande button!