Een vliegende start voor Brunels Supply Chain Community

Supply Chain Kick Off pakket

Brunels Supply Chain Community is live en dit bijzondere moment laten we natuurlijk niet stilletjes voorbijgaan. De communityleden verzamelden zich woensdag 1 september voor een uitdagende business game.

Airplanning Game

Met een vliegticket als toegangsbewijs werd vooraf al een tipje van de sluier opgelicht over het thema van de dag:luchtvaart. De communityledensplitsten zich op in teams en vormden een vliegtuigmaatschappij of vliegtuigproducent. Het doel? Het verbeteren van interne processen zoals informatie-, product- en geldstromen. Lukt het om met elkaar optimaal te communiceren en het overzicht te houden tussen verschillende schakels van de keten? Weten de teams daarnaast rekening te houden met de voorraden, lead time en cashflow?

Uiteraard waren alle teams vastbesloten om te winnen en streden ze volhardend om de titel. Goed plannen, communiceren en de klantwens weten te achterhalen; uiteindelijk bleken zowel team Red als team C het best in staat om dat voor elkaar te krijgen. 

Supply Chain Community

Samenwerken, netwerken en kennisdelen waren niet alleen aan de orde tijdens de game, maar zijn ook de belangrijkste aspecten van de Supply Chain Community. De community bestaat uit een groep specialisten uit het hele land die werkzaam zijn bij verschillende opdrachtgevers en van elkaar willen blijven leren. Door ze met elkaar te verbinden, kunnen ze kennis delen en nieuwe inzichten creëren. Hierdoor blijven ze vooroplopen op het gebied van kennis van de markt en blijven ze zich ontwikkelen tot Supply Chain Specialist van de toekomst.