Brunel Legal Summer Event

Mensen werken in een veld

Op woensdag 25 augustus vond het jaarlijkse Legal Summer Event plaats. Brunels Legal Specialisten kwamen samen op het zomerse Strand Zuid in Amsterdam voor een dag vol kennisdeling, persoonlijke ontwikkeling en fun.

Voorzien van een welkomstdrankje en een flinke dosis zonneschijn trapte Jesper Schildwacht (Business Unit Manager Legal) de dag af met de status quo van Brunel Legal. Waar staat Legal op het moment? Wat zijn de plannen voor de komende tijd?

Succes voor Legal

Zo gaat er binnenkort een volledig ingericht projectteam van juristen aan de slag bij de Rijksoverheid. Na een spannende periode van pitches, wist Brunel de concurrentie achter zich te laten en de opdracht te winnen. Hiermee breidt Legal de lopende opdracht bij het ministerie flink uit. Ook meldde Jesper dat Legal goed scoort op het gebied van performance: een mooie score van 8+ voor klanttevredenheid en 20% hardere groei dan de concurrentie.

'Ons doel is het juristenbedrijf van Nederland te zijn.'

Personal Branding

Daarna was het tijd voor een interactieve sessie Personal Branding. Gewapend met een personal branding-invulkaart en stiften gingen onze specialisten op zoek naar hun kwaliteiten, drijfveren en klantwaarden. Een mooie ontdekkingstocht naar wie zij zijn als professional en hoe zij door anderen gezien worden. Ook werd er aandacht besteed aan authentiek en positief profileren voor nog meer werksucces en –plezier. Dit alles om als specialist nog beter beslagen ten ijs te komen en om het team met elkaar te verbinden.

Work hard, play hard

In het kader van work hard, play hard stond er na alle inspanningen een zomerse BBQ klaar bij The Beach House. Onder het genot van een drankje en zomerse klanken werd deze inspirerende dag afgesloten.

Niks missen? Volg ons op Instagram