5 redenen om je aan te sluiten bij de .NET Community

mensen achter computer

In de Brunel .NET Community staatde ontwikkeling van onze communityleden centraal. Developers en partners uit het werkveld staan in nauw contact met elkaar, delen expertise en ondersteunen elkaar in de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Lees hier alles over deze inspirerende community.

1. Kennisdeling in een snel veranderende wereld

Het .NET-framework heeft zich de laatste jaren razendsnel ontwikkeld. Denk aan de transitie naar web en de opkomst van Azure. Kennisdeling is daarom belangrijker dan ooit. Door kennissessies houden wij onze communityleden voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

2. Netwerken met experts uit het vakgebied

De .NET Community bestaat momenteel uitbevlogen en leergierige developersen partners zoals bijvoorbeeld .NET Zuid. Zij sparren over inhoudelijke uitdagingen, maar ondersteunen elkaar ook in hun persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier worden krachten gebundeld, waardoor onze leden elkaar versterken en hun expertise naar het hoogste niveau weten te tillen.

3. Persoonlijke groei staat centraal

De ambitie en groei van onze communityleden is onze hoogste prioriteit. Niet alleen bieden we inhoudelijke hardskilltrainingen aan, maar is er ook volop trainingsaanbod op het gebied van soft skills. Denk aan een DISC-training om inzicht te krijgen in de communicatievoorkeur of een persoonlijk leiderschapstraining. In het persoonlijk ontwikkelplan van onze specialisten is er ruimte voor ieders wensen, behoeftes en ambitie.

4. Werken op het hoogste niveau

De .Net Community biedt banen aan bij werkgevers uit de top500. Grote namen op de arbeidsmarkt bieden inspirerende werkplekken voor bevlogen developers. Zowel voor starters als voor meer ervaren communityleden.

5. De beste vacatures bij interessante werkgevers

En als we het dan toch over werkplekken hebben, wat dacht je van de volgende vacatures?

 

Geïnteresseerd geraakt in onze .NET Community? Neem dan eens een kijkje op onze communitypagina!

Brunel .NET Community

Neem contact met ons op.

Patty Baken

Executive Consultant

+31 6 20 49 72 49