Studiedag op het kantoor van Brunel

Om het tekort aan studieruimtes op de TU Delft voor studenten op te lossen, kwam Brunel in samenwerking met Tim Nederveen, student Technische bestuurskunde, met een mooi plan. Via Jan Brand, oprichter van Brunel, is hij in aanraking gekomen met Brunel. Tim werd door Jan Brand gevraagd om mee te denken over het vergroten van de naamsbekendheid van Brunel onder studenten. Zo is de Brunel Study Experience ontstaan. 

Brunel Study Experience

De Brunel Study Experience speelt in op een tekort aan studieruimtes op de TU Delft, en dan met name in het weekend rondom de tentamenweken. ‘’Omdat het kantoor van Brunel in het weekend helemaal vrij is, is het een perfecte aansluiting op het tekort aan studieruimtes in Delft.’’ Aldus Tim Nederveen.

Studiedag op het kantoor

Op 22 juni vond de eerste studiedag plaats op het kantoor in Rotterdam en werd door veel studenten goed ontvangen. Er was een bus geregeld waarmee de studenten vanuit Delft naarhet kantoor in Rotterdam werden gebracht. De aanmeldingen gingen razendsnel, binnen no-time hadden 100 studenten zich aangemeld. Tijdens deze studiedag werd het kantoor beschikbaar gesteld om te studeren. Door middel van deze studiedag konden studenten kennis maken met Brunel. De studenten gaven achteraf aan hoe blij ze waren met de rustige omgeving. Tim Nederveen: ‘De studenten hebben heel goed kunnen studeren op het kantoor van Brunel. Rustige en gekoelde ruimtes, grote bureaus, een mooi kantoor, lekker eten en een fijn dakterras hebben hieraan bijgedragen.’

Tweede editie

Vanwege het grote succes wordt er binnenkort een tweede editie georganiseerd waarvan de datum nog bekend wordt gemaakt.

Like it? Share it!