Voetbal met Brunel

Verschillende (corporate) bedrijven doen mee aan het bedrijfsvoetbal toernooi. De competities beginnen in Juni. En ook wij doen mee! De captain van ons herenteam is Paul Tan. Bruneller, maar ook voetballer in hart en nieren.

Toen ik bij Brunel kwam werken was er nog geen voetbalteam. Ik ging bij een aantal collega’s polsen of er animo voor zou zijn en kreeg veel positieve reacties. Vandaar dat ik ons toen heb ingeschreven voor bedrijfsvoetbal. Wij spelen in de maanden juni en juli waardoor het goed te combineren is met regulier voetbal. Ik voetbal zelf al 28 jaar! Ik vind het leuk om met mijn collega’s te voetballen, zowel voor het voetbal zelf als voor de derde helft. Je leert je collega’s goed kennen. Tijdens de wedstrijd wil iedereen winnen, maar na de wedstrijd drinken we gezellig een biertje. Er is ook altijd een dj aanwezig. Vorig jaar zijn wij kampioen geworden. Als prijs kregen wij een rondvaart over de grachten van Amsterdam met gratis eten en drinken. Dat was tof!  

Paul Tan - Sourcing Consultant Legal 

Ons bedrijfsvoetbalteam!

In de maanden juni en juli staat de dinsdag- of donderdagavond volledig in het teken van bedrijfsvoetbal. Voor sommige Brunellers dan. Ons bedrijfsvoetbalteam speelt iedere week een wedstrijd tegen een van de overige 85 teams. Het zijn vooral grote bedrijven die meedoen. In het begin is er een poule en later in het toernooi is er een knock-out fase. Het team van Brunel bestaat uit ongeveer 15 sportieve mannen. Een leuke mix van werknemers uit verschillende business lines. Zo leren de collega’s elkaar ook eens op een sportieve manier kennen! Hoewel ze maar al te graag winnen, draait het natuurlijk vooral om de gezelligheid. Het is dan ook niet toegestaan om slidings te maken. Wat trouwens ook anders is aan bedrijfsvoetbal, is dat er op een half veld wordt gevoetbald en een wedstrijd 2 keer 25 minuten duurt. Tijdens de wedstrijd nemen telkens zes Brunellers het op tegen zes tegenstanders.

Ik vind het leuk om deel uit te maken van het Brunel voetbalteam, omdat ik mijn passie dan kan combineren met mijn werk. Wij werken natuurlijk in een salesorganisatie waar wij allemaal de beste willen zijn. Deze spirit kunnen wij dan gezamenlijk bundelen tijdens een wedstrijd! 

Stanley Daniels - Recruitment Consultant Legal

Het leuke aan Brunel voetbal is dat het team uit alle geledingen van Brunel is opgebouwd. Onze speelstijl is gelijk aan de mentaliteit van Brunel: ondernemend, avontuurlijk en energiek.  

Jesper Schildwacht - Managing Consultant Legal

Lees hier over ons hockeyteam!

Lees hier over bootcamp met Brunel!

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv