Hockey met Brunel

Er zijn een heleboel bedrijven met een bedrijfshockeyteam. Wij ook! De aanvoerster van ons gemixte team is Emma Go. Zij en de andere Brunellers zijn hét voorbeeld voor ultieme teambonding!

Van kleins af aan heb ik gehockeyd bij SCHC. Toen ik ging studeren, ben ik gestopt omdat ik niet elke week meer wilde spelen. Toen ik bij Brunel ging werken, hoorde ik van het bedrijfshockeyteam. Een gezellig potje hockey met daarna een (overwinnings)biertje! Ik was natuurlijk gelijk verkocht. Sinds afgelopen jaar ben ik aanvoerder van het team. Er is altijd ruimte voor een grapje, maar er wordt wel serieus gehockeyd. Iedereen mag meedoen; direct en indirect, vrouwen en mannen, fulltimers en parttimers. Dat is het leuke. Om de maandag spelen we tegen een ander bedrijf. Elke keer als we weer mogen word ik zo blij en soms een tikje te fanatiek!

Emma Go - Webcare medewerkster 

Ons bedrijfshockeyteam!

Voor hockeyliefhebbers die in het weekend niet altijd tijd hebben, is bedrijfshockey echt ideaal! Om de week is het weer tijd voor een spannende wedstrijd. De competities worden gespeeld op velden van reguliere hockeyverenigingen. Hoe het eraan toegaat? Bedrijfshockey draait vooral om de gezelligheid en het is dé manier om andere bedrijven te leren kennen op een sportieve manier. Brunellers kunnen hun passie voor hockey nu combineren met het drukke werkleven. Perfect, toch!?

Normaalgesproken bestaat een team uit 10 spelers en 1 keeper. Bij bedrijfshockey staan er in totaal 8 teamleden op het veld. Het team van Brunel is een mix van fanatieke mannen en vrouwen. Iedereen is welkom, maar een beetje hockey ervaring is wel een pré. Er worden namelijk geen trainingen gegeven. Of de Brunellers nou winnen of niet, een derde helft met zijn allen zit er altijd wel in! Uiteraard zijn er ook regelmatig teamuitjes.

Zonder dat het veel tijd in beslag neemt toch een leuk potje hockeyen! Dit maakt me zo blij. Het is een super leuk gemixt team en je leert collega’s kennen die je normaal amper ziet. Een fanatieke pot en de avond wordt altijd leuk afgesloten met een biertje… of ranja voor de liefhebbers.

Djoeke Vissia - Webcare medewerkster

Het is echt een leuke manier van teambuilding. Door bedrijfshockey leer je ook weer andere collega’s kennen die je anders niet zo snel zal tegenkomen op kantoor… Terwijl je elke dag in hetzelfde gebouw werkt. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus versterking is altijd welkom!

Olivier Sibeijn - Talent Sourcer 

Lees hier meer over ons voetbalteam!

Lees hier over bootcamp met Brunel!

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv