Bootcamp met Brunel

Iedere dinsdag is er een bootcamp en/of boksles speciaal voor onze Brunellers. Suzan Poel is een van die sportievelingen.

Het is heel fijn om gelijk uit het werk te gaan sporten. Je hebt contact met je collega’s en leert ze kennen op een andere manier. Na het sporten is er geen file meer en kan je relaxed naar huis. Dat is toch top? De trainingen worden gegeven door een personal trainer en die zorgt ervoor dat er voldoende diversiteit is in de trainingen. De afwisseling maakt het erg leuk. Mocht je specifieke wensen hebben, dan worden die ook meegenomen! 

Suzan Poel - Branche Directeur Overheid

Onze bedrijfsbootcamp groep! 

De zes sportieve Brunellers verzamelen iedere dinsdag bij de receptie van Brunel Amsterdam. Samen met de personal trainer die is ingehuurd door de Healtclub in Company gaan ze de woonwijk in. De trainingen zijn ontstaan door eigen initiatief van een aantal Brunellers die ervaring hadden met bootcamps bij de Healthclub. Al sinds 2013 trainen ze door weer en wind. De trainingen gaan dan ook altijd door. Tenzij er een officieel weeralarm wordt afgegeven natuurlijk.

De eerste twee dinsdagen van de maand wordt er fanatiek gebokst. De Brunellers hebben hun eigen handschoenen. De overige twee dinsdagen wordt er een bootcamp gegeven. Houdt je van afwisseling? Dan is bootcampen misschien ook iets voor jou! Het niveau van de groep is divers en instromen kan op verschillende niveau’s. Je kunt namelijk zelf bepalen hoe zwaar de training is door bijvoorbeeld een lichtere variant van bepaalde oefeningen te doen. De groep bestaat uit medewerkers vanuit alle businesslines en iedereen kan aansluiten!

De afwisseling tussen boksen en bootcampen vind ik erg fijn. Bijkomend voordeel is dat je direct uit werk kunt gaan en je dus ook al lekker gesport hebt als je daarna thuiskomt. De trainer zorgt ervoor dat je een uur lang lekker kan knallen… Zo heb ik voor het eerst kennis gemaakt met ‘actieve rust’. 

Sabine Mak - Office Manager Insurance & Banking

Lees hier over ons hockeyteam!

Lees hier meer over ons voetbalteam!

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv