De week van Danique Konings

Hoe ziet de week van Integration Expert Danique Konings eruit?  

Danique Konings

Integration Expert bij ABN AMRO

Danique Konings (1990) deed de master Communicatie- en Informatiewetenschappen. Ze heeft haar eigen studio in een sociaal woonproject in Utrecht. Deze foodlover houdt van reizen en Formule 1 en doet vrijwilligerswerk.

Maandag

Offsite Open Banking & Integration Expert Team. Onze teams worden geherstructureerd. We hebben het deze dag over de nieuwe teams, de doelen van deze teams en wat er op de Backlog van de teams komt te staan.

Dinsdag

Leerdoelen opstellen. Samen met een andere collega stel ik een plan op voor hoe ik mij verder wil gaan ontwikkelen.

API Circle. In de API Circle komt er van elke team een vertegenwoordiger en bespreken we allerlei onderwerpen rondom API’s. Zoals aan welke standaarden moeten deze API’s voldoen, discussies over die standaarden, complexe casussen en hoe bijvoorbeeld het design van een API eruit kan zien aan de hand van best practices.

Onboarding proces. Samen met twee andere oud-trainees heb ik een nieuw onboarding proces opgezet voor nieuwe trainees. Tijdens deze meeting draaien we een pilot met recent aangenomen trainees.

Woensdag

Community discussie. Samen met een collega ga ik kijken hoe we een interne en externe community op kunnen bouwen.

Donderdag

Onderzoek EIT on the map. Mijn afdeling heet Enterprise Integration Technology en om de externe community hiervoor op te bouwen ga ik een onderzoek uitvoeren. Tijdens deze meeting houden we hiervoor een brainstormsessie.

Vrijdag

Werken vanuit huis. Op de vrijdag werk ik thuis aan taken zoals het opzetten/verbeteren van een presentatie, volgen van een training of het redigeren van een technische tekst.

Upload je cv

Wij zijn altijd op zoek naar IT-talent. Stuur ons een open sollicitatie

Upload je cv
ABN AMRO IT Talent Programme

ABN AMRO IT Talent Programme

Like it? Share it!