Mijn sprong in het diepe: Recruitment Consultant bij Brunel

Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Brunel?

Eline Mooibroek werkte al een aantal jaar bij een gerenommeerde bank toen ze in contact kwam met Brunel die haar een mooie nieuwe stap aanbood bij een andere bank. Het gesprek nam echter snel een heel andere wending en nu werkt ze sinds december 2017 als Recruitment Consultant Insurance & Banking bij Brunel. 

Onverwachte wending

“In januari 2014 ben ik bij de bank begonnen als Assistent Financial Restructuring & Recovery. In de 4 jaar die daarop volgde heb ik een aantal mooie carrière stappen kunnen maken. Toch vond ik het tijd om mijn horizon te verbreden en voor een ander type organisatie te werken. Op dat moment kwam Brunel op mijn pad met de vraag of ik de overstap naar Consultant wilde maken. Ik werd gelijk enthousiast! Diezelfde week nog zat ik bij haar aan tafel voor een nadere kennismaking op het hoofdkantoor in Amsterdam.” 

Werken als consultant

“De consultant, nam de tijd om te vertellen over haar functie en over hoe haar week er gemiddeld genomen uitziet. Ze is veel in gesprek met opdrachtgevers over wat zij nodig hebben binnen het team, maar ook met kandidaten om met elkaar te sparren over een vervolgstap. Daarnaast heeft ze veel vrijheid in het indelen en vormgeven van haar werk. Ik werd er erg enthousiast van! De consultant ging overleggen met haar leidinggevende of er plek was voor een nieuwe consultant in het team. Hierna ik teruggebeld of ik op gesprek wilde komen voor de functie van Recruitment Consultant. De gesprekken die daarop volgde waren open, eerlijk en inspirerend! Ja, ik wilde heel graag aan de slag bij Brunel. Na de gesprekken waren alle noodzakelijke details ook snel geregeld.”

Spannende stap

“Bij mijn eerste werkgever heb ik veel kansen en mogelijkheden gekregen, overstappen naar een wereld die voor mij onbekend is vond ik erg spannend. Een sprong in het diepe! Nu ik een aantal maanden aan het werk ben in deze functie ervaar ik dat ik leuke, ambitieuze en behulpzame collega’s om me heen heb. Mijn team wil er echt voor gaan, met passie verder groeien en zichzelf blijven verbeteren. Ik vind het heel inspirerend om onderdeel uit te maken van deze organisatie.”

 

Ik krijg onwijs veel energie van de gesprekken met mensen die graag de bankenwereld in willen of zich binnen de branche verder willen ontwikkelen.

Eline Mooibroek

Op mijn plek

“Samen met mijn collega’s ben ik verantwoordelijk voor het specialisme Banking. Wij werken voor de banken van Nederland, zowel zakelijk als particulier. Ik krijg onwijs veel energie van de gesprekken met mensen die graag de bankenwereld in willen of zich binnen de branche verder willen ontwikkelen. Ik denk met ze mee en adviseer over de mogelijke ‘next step’. Hierin komt mijn eigen ervaring bij de bank goed van pas. In gesprek zijn met potentiële medewerkers en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, dat is mijn werk!”

Ook aan de slag? Bekijk hier onze recruitment consultant vacatures

Upload je cv

We zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv

Like it? Share it!