De zekerheid van tijdelijk werk

Bruneller Richard is Senior Projectmanager en gaat in dit blog in op de zekerheid van tijdelijk werk via Brunel.

Richard Lenselink

Senior Projectmanager

Richard Lenselink (47) werkt sinds mei van dit jaar voor Brunel als Senior Projectmanager bij Archiment. Met een opleiding Bouwkunde en 29 jaar ervaring in de bouw, waarvan 11 in de retail, heeft hij de perfecte achtergrond voor deze uitdagende opdracht.

“Toen Sanne Nijhof van Brunel contact met mij opnam via LinkedIn, werkte ik al bijna tien jaar bij Takko Fashion. Daar was ik verantwoordelijk voor het hele winkelgebeuren”, zo verwoordt Richard Lenselink het losjes met zuidelijke tongval. “Ik verzorgde het openen, verbouwen en beheer van alle winkels in Nederland, België en Noord-Duitsland. En zonder dat Sanne dit kon weten, had ik al wel de intentie om mijn horizon te verbreden. De reden hiervan is dat alles mij een beetje te veel standaard werd, waardoor ik al enkele maanden rondkeek naar een nieuwe uitdaging." 

Een nieuw project

“Afgelopen februari gaf zij aan een interessante partij te hebben waar ik eens mee zou moeten praten. Projectmanagementbureau Archiment is een opdrachtgever van Brunel. Zij hadden mijn cv gezien en zij waren zeer te spreken over mijn retailervaring. De directie wilde dan ook graag met mij om tafel,” zo meldde Sanne. “Geen partij die bij mij op het netvlies stond. Ik heb mij online wat ingelezen en de stoute schoenen aangetrokken. Tijdens die eerste gesprekken was er eigenlijk meteen een klik. Het is een jonge en frisse club.“ Archiment is een innovatief en ervaren full-service projectmanagementbureau dat diensten aanbied op gebied van projectmanagement, procesmanagement en planontwikkeling in integrale vastgoed- en retailprojecten. Hun kracht ligt in integrale vastgoedopgaven in Nederland en turnkey-projecten voor locaties van retailers en merken in Europa. “Ze zochten een projectmanager voor hun retailtak.“

Ik kan altijd terugvallen op Brunel.

De veiligheid van detachering

“Wat me over de streep getrokken heeft om gebruik te maken van het netwerk van Brunel? Dat is makkelijk. Ik zie deze constructie als een veilige proeftuin. Ik heb een contract met Brunel en zij detacheren mij bij Archiment. Mocht om wat voor reden dan ook de chemie verbleken, dan kan ik altijd terugvallen op Brunel. Zij zullen er alles aan doen om dan een andere geschikte opdrachtgever te vinden.” 

Bijenkorf en Tesla

“Bij Archiment heb ik overigens helemaal mijn draai gevonden. De eerste zes tot acht weken had ik nog wel wat ontwenningsverschijnselen. Zo belde ik met grote regelmaat naar oud-collega’s om te horen of alles goed verliep. Momenteel werk ik bij Archiment aan een grote opdracht voor de Bijenkorf. Voor deze klant werk ik aan een nieuwe opname voor al hun vestigingen. Bij deze vestigingen zijn in het verleden veel mutaties geweest, interne verbouwingen en vloerdelen verhuurd. De Bijenkorf wil de gebouwen graag beter in kaart hebben. Een mooie opdracht, voor een aansprekende klant. Verder zit ik met regelmaat in Duitsland, waar ik aan verschillende projecten werk voor Tesla. 

De Brunel-familie

“Of ik Brunel zou aanraden aan vrienden of collega’s? Jazeker! Zij bieden mij zekerheid. Sterker nog, mijn vrouw werkzaam als commercieel assistent bij een hypotheekpartij, werd onlangs boventallig verklaard. Ik heb gelijk de proef op de som genomen en gevraagd of ze iets voor haar konden betekenen. En wat blijkt? We zijn nu allebei werkzaam bij Brunel.”

  • Lees hier wat Brunel voor jou kan betekenen

    link
  • Bekijk hier onze vacatures

    Naar vacatures

Like it? Share it!