Ruimtevuil, wervelende werving en wat als geld geen rol van betekenis heeft?

Brunel biedt veel kansen. Dit soort statements maak ik wel vaker in mijn blogs en ze zijn vaak gericht op de kansen die wij onze medewerkers bieden. Deze keer kreeg ik zelf een super mooie kans: ik mocht vorige week samen met mijn collega Saskia Renden presentaties geven op de TU Delft.

De titel van mijn gedeelte was: ‘Carrière communicatie’; een ruim begrip. Mijn presentatie bestond uit welgeteld 0 PowerPoint slides dus ik had (en gebruikte) alle ruimte. Mijn presentatie was als het inrichten van je eigen Pinterest pagina; hoe ik me voel en hoe de zaal zich voelt, zo wordt de presentatie.

Ik heb in mijn werkende leven al best wel wat presentaties gegeven, maar ik heb nog nooit zoveel slimme jonge talenten in één ruimte gezien. Ik wil niks afdoen aan mijn opleiding (commerciële economie), maar wat deze mensen bezighoudt geeft mij heel veel vertrouwen in de toekomst van Nederland als kenniseconomie.

Ik heb het genoegen gehad om in één presentatie te kunnen praten o.a. over het oplossen van het ruimtevuil, het aerodynamisch maken van een 4-deurs sportbolide, het bouwen van wolkenkrabbers en, volgens mijn vriendin: wereldschokkend, een autonome robot die het hele huis kan stofzuigen (en dat terwijl ze mij daar al voor heeft).

Dit talent heeft de wereld aan zijn of haar voeten en de Bruneller in mij had aan het einde van de presentatie voor iedereen al een mooie baan gevonden (helaas moeten sommigen nog even doorstuderen). Zodra ze klaar zijn zou ik trots zijn als ik ze als mijn collega mag verwelkomen!

De essentie van mijn verhaal werd uiteindelijk samengevat in één filmpje van 3 minuten (onderaan vind je de link). Wat is jouw passie? Wat zou jij doen, in en met je leven, als geld geen enkele rol van betekenis heeft? Uiteindelijk zal je met je passie namelijk meer bereiken dan je ooit zal doen met iets waar je weinig interesse in hebt.

Mocht je na het kijken van het filmpje willen praten over jouw passies en hoe Brunel jou daar bij kan helpen kijk dan op onze geheel nieuwe en wervelende wervingsite: http://www.brunel.nl/opportunities

Youtube film:
http://www.youtube.com/watch?v=2L_cGjQSR80 (of google: what if money was no object / Alan Watts

Like it? Share it!