Studenten

Voor jou als student zijn er veel mogelijkheden. Dat begint al tijdens het kiezen van je studie: tientallen opleidingen en richtingen die je op kunt gaan. Uiteindelijk weet je de keuze te maken, en dan? Welke functie of organisatie past het beste bij jou als persoon, en welke vaardigheden heb je nodig om jouw droombaan binnen te slepen? Want ja, jouw droombaan is er echt. Het is alleen soms even zoeken en ook zeker even doorbijten. Het is een zoektocht vol met keuzestress en motivatiedips. Gelukkig kun je Brunel tijdens je gehele studietijd tegenkomen én opzoeken zodat jij al je vragen kunt stellen. En wij jou kunnen helpen om uiteindelijk geheel voorbereid de arbeidsmarkt op te gaan.

Brunel Inhouse Experience

Ben jij er nog niet over uit welke vacature, traineeship of organisatie goed bij jou past? Dan is de Brunel Inhouse Experience de ideale mogelijkheid om hierachter te komen. Meerdere keren per jaar openen wij onze deuren om je een kijkje in de keuken te geven. We laten je zien welke opdrachten en opdrachtgevers in ons netwerk zitten en je maakt kennis met andere young professionals en consultants van Brunel.

Trainingen 

Ook tijdens je studietijd kun je Brunel voor de klas tegenkomen. Wij hebben workshops ontwikkeld op het gebied van soft skills en op het sollicitatieproces, dit alles ter voorbereiding op het vinden van een stage, afstudeeropdracht of jouw eerste baan.  Door in gesprek te gaan met docenten kunnen wij lessen aanbieden die aansluiten op het curriculum en daarom een toevoeging zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Sponsoring en partnerships

Brunel vindt het belangrijk dat jong talent de ruimte krijgt zich te ontwikkelen en stappen kan zetten in hun carrière. Daarom steunt Brunel door heel Nederland een aantal bijzondere projecten die door studenten zijn opgezet. Bekijk welke verschillende samenwerkingen wij al zijn aangegaan.

Naast het investeren in innovatieve projecten werken wij ook nauw samen met onderwijsinstellingen en verenigingen. Dit doen wij om de arbeidsmarkt tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt zo klein mogelijk te houden. Hogeschool Fontys en Hogeschool van Amsterdam zijn mooie voorbeelden van een actieve samenwerking. Meerdere keren per jaar komt Brunel bij de hogescholen langs om de professionele vaardigheden van studenten te helpen ontwikkelen. 

Ben jij een docent of actief als bestuurslid binnen een vereniging, en wil je eens kijken hoe we elkaar kunnen aanvullen? Neem contact op met een van onze Campus Consultants. Zij komen graag bij u langs om nader kennis te maken.

Beurzen

Door het hele land worden geregeld beurzen georganiseerd waar Brunel aan deelneemt. Graag gaan we met jou in gesprek om je beter te leren kennen. En uiteraard vertellen we ook over onszelf, om zo te kijken of we elkaar kunnen versterken.

Stagemogelijkheden en bijbanen

Op dit moment biedt Brunel weinig stage- of afstudeermogelijkheden. Uiteraard staan wij wel altijd open voor goede ideeën en willen wij ons netwerk graag met je delen. Neem contact op met een van onze Campus Consultants om te kijken wat de mogelijkheden zijn.  

Meer weten? Neem contact op met:

Campus Recruitment

+31 (0)6 30900623

Ben je (bijna) klaar met studeren? Bekijk dan onze pagina voor starters!

Starters