Stuur ons je CV en wij zoeken de ideale baan voor je!

Plaats je CV

Expertises

Over Finance

Specifieke focus op finance 

Brunel Finance focust zich op finance, insurance en banking. Wij zetten hoogopgeleide specialisten in die zich graag verder ontwikkelen en op vindingrijke wijze voordelen creëren voor opdrachtgevers. Dit zijn enerzijds ervaren financieel deskundigen met een omvangrijk CV en anderzijds innovatieve jonge specialisten die graag de nieuwste kennis in de praktijk willen brengen.

 

Specifieke teams

We richten ons op de volledige breedte van de financiële dienstverlening. Daarom is Brunel Finance onderverdeeld in de specifieke teams: 

Daarom weten wij de precieze behoefte van onze opdrachtgevers goed in te schatten en zetten wij jouw kennis en kunde doeltreffend in. Onze aanpak is persoonlijk.  Binnen al deze deelgebieden kennen wij de vacatures, de projecten en de juiste mensen.

 

Begeleiding en training

Onze accountmanagers zorgen vanuit Brunel voor een goede begeleiding. Zij hebben zelf vrijwel allemaal ervaring in de financiële dienstverlening en zijn zodoende een betrouwbare, stevige partner voor zowel specialisten als opdrachtgevers. Bovendien zorgen wij er met behulp van training en coaching voor dat je jezelf qua kennis en vaardigheden voortdurend verbetert.

 

Wil je meer weten over een interessante carrière in Finance via Brunel? Bekijk alle Finance vacatures of neem contact op met onze recruiter Finance Tessa van der Beek via 06-23204469 of t.van.der.beek@brunel.net .

RSS

Laatste vacatures binnen Finance

Vacatures zoeken

4801 jobs in the Netherlands

Expertises