Brunel is Microsoft partner

Brunel is Citrix partner

Over IT

Brunel: flexibele ICT ondersteuning

De ICT-afdelingen van bedrijven en overheden zijn voortdurend in beweging. Dat vraagt om flexibiliteit van mensen die volledig up-to-date zijn op hun kennisgebied. Vanuit die gedachte werkt Brunel als een van de grootste detacheerders in de ICT-branche. Onze ICT’ers (tijdelijk of permanent) staan voor resultaatgerichte oplossingen, voor betrokkenheid en voor toekomstvisie. 


Ongeacht de duur of zwaarte van een project, zorgen wij voor de juiste expert. Brunel IT is een gespecialiseerde partij in de flexibele inzet van hoog opgeleide ICT-specialisten en levert kennis en ervaring waar u dat nodig heeft. Afhankelijk van uw wensen bieden wij dit in de vorm van project detachering, voorloopdetachering of co-sourcing.

 

Brede ICT dienstverlening 

Brunel IT biedt tevens brede ICT dienstverlening in de vorm van Training & Advies en Projectrealisatie. Zowel op strategisch, organisatorisch als op uitvoerend niveau. Brunel IT richt zich daarbij op de ICT organisatie, infrastructuren en applicatieontwikkeling. De dienstverlening strekt zich uit van advies en auditing tot implementatie en beheer.

 

Op het gebied van (fixed price) projectrealisatie heeft Brunel een unieke positie opgebouwd in de ICT-markt. Onze ‘zware’ ICT-experts realiseren projecten met een duidelijke afspraak over tijd, investering en resultaatverplichting. Lees meer...

 

Brunel verzorgt tevens vaardigheidstrainingen in open en maatwerk vorm ten behoeve
van de softskills van uw IT professionals. Daarnaast verzorgt Brunel advies op het gebied van de algehele verbetering van de IT dienstverlening. Lees meer...


Lokale en regionale markten

Jaarlijks bemiddelen wij honderden ICT-specialisten voor uiteenlopende kortere en langere opdrachten, omvangrijke projecten maar ook voor vaste banen. We werken vanuit kantoren in heel Nederland en zitten daardoor dicht op lokale en regionale markten. Ook kunnen we landelijk en internationaal opereren via het omvangrijke Brunel netwerk.


Accountmanager vast contactpersoon

Wie het beste bij uw project of probleem past, dat bespreekt onze accountmanager graag met u. Hij of zij heeft een brede ICT-achtergrond, spreekt uw ‘taal’ en beschikt over kennis van uw expertisegebied en branche. En niet onbelangrijk: hij of zij is uw vaste contactpersoon. Onze accountmanagers hebben bovendien veel vrijheid in de afspraken die zij met opdrachtgevers maken. Daardoor kunnen wij zo goed mogelijk inspelen op uw wensen. 

Nieuwe IT trainingen

Binnenkort bieden we 2 nieuwe IT trainingen

  • Team coaching
  • Gebruik social media op de servicedesk
RSS

Nieuws

Plaats een vacature

Breng in 5 minuten uw vacature onder de aandacht van duizenden professionals.

Direct plaatsen