Plaats een vacature

Breng in 5 minuten uw vacature onder de aandacht van duizenden professionals.

Direct plaatsen

Lees hier wat Brunel reeds betekent heeft voor andere opdrachtgevers

Business Cases

Over Finance

Betrouwbare financieel specialisten

U wilt werken met de beste specialisten die er zijn. Brunel Finance vindt deze specialisten voor u. Wij beschikken over een breed netwerk en overzien het hele speelveld in finance. Zo weten wij als geen ander wat er leeft in de wereld van de financiële dienstverlening. Maar zeker ook in andere sectoren waarin een belangrijke rol is weggelegd voor de financiële functie.

 

Kennis en ervaring

Brunel Finance is onderverdeeld in de specifieke teams:

Zo profiteert u snel van de juiste expertise. Door samen te werken met Brunel profiteert u ook van de kennis en ervaring van Brunel IT en Brunel Legal. In samenwerking met hen bieden wij u betrouwbare specialisten die snel en flexibel werken.

 

Persoonlijk contact

Aangezien het in ons werkgebied om de mensen draait, hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. U krijgt daarom direct contact met een vaste accountmanager. Dat houdt de lijnen kort. Onze accountmanagers zijn zelf ook goed onderlegd als het gaat om financiële kennis. Zij denken graag mee over uw specifieke vraag. Wij investeren voortdurend in onze specialisten. Daardoor blijft u verzekerd van kwaliteit.

 

Juiste vorm van samenwerken

Uw wensen staan centraal. Wij zorgen ervoor dat u met de juiste specialist werkt. Bovendien adviseren wij u over de juiste vorm van samenwerken. Dat kan detachering zijn, maar ook de inzet van specialisten op projectbasis. Bent u het meest gebaat bij een of meerdere specialisten voor een kortdurend project? Ook daar hebben wij ruimschoots ervaring mee.

Wilt u meer weten over onze specialisten en diensten op het gebied van finance? Neem contact op met Tessa van der Beek via 06-23204469 of t.van.der.beek@brunel.net .

Taskforce Basel III: unieke totaaloplossing voor banken

Hoe bent u Basel III de baas?

 

IT en Finance specialisten (die al ervaring hebben opgedaan tijdens de invoering van Basel II) doorlopen bij Brunel een speciaal opleidingstraject om hen klaar te stomen voor de begeleiding en implementatie van Basel III bij banken op tactisch niveau.

 

Dankzij een bijzondere krachtenbundeling bent u als bank in één klap verzekerd van de juiste expertise.

Lees hier wat Brunel voor u kan betekenen!