Fragment

Rozenburglaan 1

9727 DL Groningen

 

T (020) 312 50 00

F (050) 318 45 65

Vacatures Groningen

Kantoor Groningen

Routebeschrijving kantoor Groningen

Vanuit de richting Assen/Zwolle

Volg de A28 vanuit Assen/Zwolle. Sla bij de verkeerslichten aan het einde van de snelweg (Julianaplein) linksaf richting Drachten (A7). Neem vervolgens de afslag Hoogkerk/Peize/Roden (afrit 35). Neem onderaan de afrit op de rotonde de eerste afslag. Neem op de tweede rotonde weer de eerste afslag. Ga na 800 meter (voorbij de bocht naar links) rechtsaf de Rozenburglaan op. Rijd de Rozenburglaan helemaal af en vindt Brunel aan de linkerkant.


Vanuit Drachten/Leeuwarden

Volg de A7 vanuit Leeuwarden. Neem vervolgens de afslag Hoogkerk/Peize/Roden (afrit 35). Neem onderaan de afrit op de rotonde de derde afslag. Neem op de tweede rotonde de tweede afslag en op de derde rotonde de eerste afslag. Sla na 800 meter (voorbij de bocht naar links) rechtsaf de Rozenburglaan op. Rijd de Rozenburglaan helemaal af en vindt Brunel aan de linkerkant.


Vanuit Hoogezand

Volg de A7 vanuit Hoogezand. Ga bij de verkeerslichten aan het einde van de snelweg linksaf richting Drachten (A7). Ga bij de volgende verkeerslichten (Julianaplein) rechtdoor richting Drachten. Neem vervolgens de afslag Hoogkerk/Peize/Roden (afrit 35). Neem onderaan de afrit op de rotonde de eerste afslag. Neem op de tweede rotonde weer de eerste afslag. Ga na 800 meter (voorbij de bocht naar links) rechtsaf de Rozenburglaan op. Rijd de Rozenburglaan helemaal af en vindt Brunel aan de linkerkant.


Parkeren

Aan de voorzijde van het pand bevinden zich de parkeerplaatsen.


Openbaar vervoer

Neem vanaf Groningen Centraal Station stadsbus 4 richting Centraal station/Peizerweg. Stap uit bij halte Eemsgolaan/Fivelgolaan. De Eemsgolaan, richting snelweg A7 uitlopen. Ga aan het einde van deze weg linksaf de Rozenburglaan op. Loop de Rozenburglaan helemaal af, Brunel ligt na ongeveer tien minuten aan de linkerkant. Een stadstaxi nemen is ook mogelijk. Reserveer deze wel een half uur van tevoren via (0800) 1216.

Locaties en Services