Trainingen

Brunel verzorgt vaardigheidstrainingen in open en maatwerk vorm ten behoeve van de softskills van uw IT professionals.

 

Klanten vinden dat het beter moet, budgethouders vinden dat het voor minder moet en medewerkers vinden dat het met meer moet. Oftewel: de efficiency én de kwaliteit van de ICT-afdeling moeten beter. Brunel levert daar een belangrijke bijdrage aan. Onder meer door tijdens trainingen voldoende aandacht te besteden aan de vaardigheden, de ‘soft-skills’ van de medewerkers.

 

 

Wij doen al jaren naar volle tevredenheid zaken met Brunel.
Om de kennis van de 1e lijns ondersteuning en serviceverlening naar onze interne klant hoog te houden volgen mijn medewerkers regelmatig trainingen bij Brunel. Stuk voor stuk komt iedereen altijd met een zeer tevreden gevoel terug en zijn de reacties een en al lof. Brunel sluit qua opleidingen perfect aan bij onze behoefte en verwachtingen.

Leon Wildner, Hoofd ICT-Services, St. Antonius Ziekenhuis

 

Trainers uit de praktijk 

De kracht van de trainingen van Brunel zit in het feit dat ze worden gegeven door mensen uit het veld. Onze trainers zijn ICT-specialisten en consultants die nog regelmatig ondervinden hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Omdat we bij verschillende grote bedrijven in de keuken mogen kijken, leren we van onze klanten wat in bepaalde situaties goed werkt en wat minder goed.

 

Open inschrijving én Maatwerk 

De trainingen van Brunel kunnen zowel op maat als op basis van open inschrijving worden afgenomen. Met name grotere opdrachtgevers die meerdere deelnemers afvaardigen kiezen voor een maatwerktraining, waarbij ze zelf cases kunnen aandragen en de training volledig kunnen toespitsen op de eigen praktijksituatie.

 

Opvolgtrajecten 

Opvolgtrajecten – in de vorm van terugkomdagen en ‘coaching on the job’ – zorgen ervoor dat het geleerde ook daadwerkelijk beklijft. Professionalisering van de dienstverlening van de ICT-afdeling, daar is het ons met al onze trainingen om te doen.

 

Afbeelding 

 

Examens
Brunel is geaccrediteerd als officieel examen centrum voor ITIL® examens  en andere examens van EXIN. Brunel kan hierdoor verschillende foundation examens afnemen op locaties door heel Nederland. In overleg met de deelnemers kiezen we plaats en tijdstip, waarna Brunel zorg draagt voor geaccrediteerde supervisors. Zo draagt Brunel bij aan de kwaliteit van IT professionals in Nederland.

 

 

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited

 

Contact

Heeft u een vraag over onze trainingen, vul dan ons contactformulier in of e-mail ons direct via icttrainingen@brunel.net

Agenda

De eerst volgende trainingen staan gepland op:


Servicedeskvaardigheden 1
8 & 9 oktober, Enschede
12 & 13 november, Eindhoven

19 & 20 november, Utrecht
25 & 26 november, Amsterdam
9 & 10 december, Groningen

17 & 18 december, Amsterdam


Servicedeskvaardigheden voor gevorderden

25 & 26 november, Amsterdam


Professioneel Registeren en e-mailcommunicatie
25 november, Utrecht


Professionalisering ICT Team Coördinatoren
16 & 17 oktober, Utrecht

27 en 28 november, Utrecht


Professioneel ICT Beheer

11 & 12 december, Utrecht


Professioneel Servicedeskmanagement

2 & 3 december, Utrecht