IT Detachering

Detachering:  IT-specialisten op maat

Brunel levert u ondersteuning in de vorm van een ICT-specialist op maat. Zowel op strategisch en organisatorisch niveau als op uitvoerend niveau. Ongeacht de duur of zwaarte van een project, wij zorgen voor de juiste expert. Wij beschikken over hooggekwalificeerde ICT-specialisten met alle denkbare specifieke achtergronden, van talentvolle junior tot ambitieuze senior. U kunt rekenen op gedreven en flexibele specialisten die gewend zijn zich snel in te werken en resultaat te boeken. 


Actueel kennisniveau

Onze kerncompetentie is het vinden van mensen. Daarbij kunnen we heel snel schakelen. Als dat nodig is, treden we buiten de gebaande paden om onze klant te bedienen. We maken gebruik van een zeer groot netwerk van ervaren ICT-specialisten die we in de loop der jaren hebben opgebouwd. We volgen onze medewerkers al vanaf de hogescholen en universiteiten en leiden hen op, zodat ze altijd een actueel kennisniveau hebben. Onze medewerkers weten hoe het in het grootbedrijf werkt en zijn meteen productief. Lukt het ons echt niet om de juiste mensen te plaatsen? Dan leiden we zelf nieuwe mensen op.


Voorloopdetachering

Via voorloopdetachering is het voor bedrijven en instellingen mogelijk na een bepaalde termijn de gedetacheerde over te nemen. Lees meer...

Plaats een vacature

Breng in 5 minuten uw vacature onder de aandacht van duizenden professionals.

Direct plaatsen

RSS

Nieuws