Consultancy

Voor verbetering van de IT-organisatie

Op allerlei plekken en manieren zijn IT-organisaties soms voor verbetering vatbaar, weten wij uit ervaring. De consultancydiensten van Brunel omvatten dan ook een breed terrein. Onze consultants voeren scans uit, brengen knelpunten aan het licht en adviseren organisaties hoe ze hun infrastructuur, applicaties of organisatie kunnen versterken. De ene keer brengen wij de situatie in kaart, de andere keer voeren wij de verbeteringen door en weer een andere keer controleren wij de implementatie.

 

 

Een kwalitatief hoogstaande en stabiele ICT partner
Om te voldoen aan de kwaliteitseisen die men van een Servicedesk verwacht, eis je dit ook van je partner. In een dynamische omgeving zoals bij de Hogeschool is dit noodzakelijk, vandaar dat wij gezocht hebben naar een kwalitatief hoogstaande en stabiele ICT partner die behalve opleidingen ook advies kan geven. De Hogeschool heeft in Brunel deze partner gevonden.

Jan Groenendijk, Service Desk Manager HRS-ICT, Hogeschool Rotterdam
Bekijk het trainingenaanbod

 

Infrastructuur

Infrastructuur is de ruggengraat van uw organisatie. De consultants van Brunel voeren diverse surveys en scans uit om de infrastructuur door te lichten. Denk aan een ICT-scan waarmee we zowel de beheerbaarheid van de omgeving in kaart brengen als de organisatie onder de loep nemen. Een slimme oplossing voordat u wijzigingen in de infrastructuur aanbrengt.

 

Applicatieontwikkeling

Het team Applicatieontwikkeling levert advies en verricht reviews ten aanzien van uw producten. Overweegt u bijvoorbeeld een CRM-pakket aan te schaffen? Dan levert Brunel u ondersteuning bij de pakketselectie. Omdat we vendor independant zijn, krijgt u altijd een onafhankelijk advies. Wel zo prettig om te weten.

 

Organisatie

Binnen ICT is het menselijk aspect van groot belang. U wilt immers kunnen bouwen op uw team. Wilt u bijvoorbeeld een betrouwbaar beeld van uw service desk of beheerteam krijgen? De specialisten van Brunel voeren audits en reviews uit en kunnen zo in korte tijd achterhalen waar u eventueel verbeteringen kunt doorvoeren.

Locaties en Services

Contact

Heeft u een vraag over onze consultancy diensten, mail ons dan direct via projectbureau@brunel.net of via Jasper van Horssen, j.van.horssen@brunel.net of 030-272 74 21.